║║ ∞ »İlleqaL« © ∞ ║║
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

║║ ∞ »İlleqaL« © ∞ ║║

║║ ∞ »İlleqaL« © ∞ ║║

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Mod Alımları  

Windows 8 “Tamamen Sıradışı” Olacak

YazarMesaj
PatRoN
KuRucu»
KuRucu»
PatRoN

Windows 8 “Tamamen Sıradışı” Olacak Empty
MesajKonu: Windows 8 “Tamamen Sıradışı” Olacak   Windows 8 “Tamamen Sıradışı” Olacak Icon_minitimePtsi Mart 29, 2010 7:39 pm

Windows 8’in çıkış tarihi Temmuz 2011 olduğuna göre Microsoft çoktan işe koyulmuş olmalı. Windows 7, Vista’daki tüm sorunları ve eksiklikleri düzelten bir işletim sistemi oldu. Yani Windows 7 aslında rayına düzgün bir biçimde oturtulmuş bir Windows Vista’dan daha fazlası değil. Diğer taraftan MSDN’den kaldırılmış bir iletide Windows 7’den iki yıl sonra çıkacak yeni işletim sisteminde çok daha fazla farklılıklar olacağı yazıyor (Google Cache sağolsun).

Bu yeni işletim sisteminin adı hepimizin bildiği gibi yine Windows 8 olacak. Bununla beraber blog girdisinde Microsoft çalışanlarının projeye Windows.next adını verdiği de yazıyor. Ayrıca yazar yeni Windows sürümünün “insanların tipik Windows beklentilerinden tamamen farklı ” olacağını vurgulamış.
https://keyfedersin.forum.st

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Windows 7 Toolkit 1.8
» Windows Vista SP2 32 + 64 Bit AIO DVD
» Türkçe konuşan Windows
» 400.000 Windows Drivers Dvd, (Xp ve Vista için )
» LG'nin Windows Mobile 7'li telefonu göründü