PatRoN KuRucu»
Mesaj Sayısı : 972 Kayıt tarihi : 08/06/09 Yaş : 32 Nerden : Kahramanmaraş
| Konu: By Music Lover's Hits 2o1o Summer < 70 Harika PArça > Perş. Tem. 15, 2010 12:34 pm | |
| Hits 2o1o Summer < 70 Harika PArça >
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Kendime Göre Seçtiğim 7o Adet Parça Düzenledim. -Tüm Parçalar Sanatçısı İsim soyisim parça adı her neyse Orjinaline uygun şekilde Düzenlenmiştir. -SAdece Akgül Fm Forum Üyelerine özel -Keyifli Dinlemeler..
Ankaralı Namık - Kapici Izzet Aslı Güngör - Aşk Alev Aldı Aslı Kökçe - Anca Gidersin (Remix) Bedük - Electric Girl Bengü - Sırada Sen Varsın Burak Yeter Ft. Ajda Pekkan - Oyalama Beni Cengiz Kurtoglu - Ummadigim Anda Cimilli İbo - Oyna Cüneyt Çakım - Geceler Kor Dilsiz Cüneyt Çakım - Sexy Demet Akalın - Çanta Demet Akalın - Olacak Olacak Demet Akalın - Tecrübe Emre Aydın - Hoşçakal Ferhat Göçer - Üzüm Ferhat Göçer - Zifiri Feridun Düzağaç - Hayat Neden Şekil Yapıyor Fulden Uras - Askimdan Olmem Mi Lazim Fulden Uras - Ayrilik Budalasi Gece Yolculari - Bir Bilsen Genco Ecer - U Dönüşü Gokhan Ozen - Daha Erken Goksel - Kabahat Seni Sevende Gönen - Vesile Summer Rmx Gripin - Sal Sensizliğini Üstüme Grup Koridor - Tanrım Hande Yener - Bodrum Hande Yener - Sopa (Club Remix) Hatice - Başka Bir Aşk Hatice - Pardon Işın Karaca - Dert Bende Derman Sende Kolpa - Böyle Ayrılık Olmaz Kolpa - Kadınım Korhan - Seninse Döner Gelir Kutsi - Boya Kutsi - Kiracı Meyra & Cemil Demirbakan - Beni Sensiz Düşünme Murat Boz - Hayat Sana Guzel Murat Boz & Soner Sarıkabadayı - İki Medeni İnsan Murat Dalkılıç - Külah Murat Dalkılıç - Merhaba Merhaba Mustafa Ceceli - Dön Mustafa Sandal - Adı İntikamdı Nazan Çalın - Bana Kalırsa Nil Özalp - Acıkolik Nil Özalp - Kalp Boş Onur Kiris - 5 Yildizli Onur Kiris - Dunyanin Sonu Ozan Doğulu feat. Sıla - Alain Delon Pamela - Benim Farkım Rüzgar - Zifiri Serdar Ortaç - Mikrop Serdar Ortaç - Poset Serdar Ortaç - Varmı Sertab Erener - Koparı***** Çiçekler Sevcan Orhan - Hadi Be! Ordan Shakira - Waka Waka Sinan Özen - Çok Ama Çok Sinan Özen - Sana Kıyamam Soner Sarıkabadayı - Pas Tan - Taş Yürek Tarkan - Sevdanın Son Vuruşu TNK - Söyle Ruhum Toygar Işıklı - Gönlüm Göçebe Toygar Işıklı - Sen Eşittir Ben Tuğba Özerk - Hediye Yaşar - Yüreğimi Kaybettim Yelda - Sekil Yıldız Tilbe - Bu Evde Sen'le Yusuf Güney - Aşka İnat
| |
|