║║ ∞ »İlleqaL« © ∞ ║║
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

║║ ∞ »İlleqaL« © ∞ ║║

║║ ∞ »İlleqaL« © ∞ ║║

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Mod Alımları  

Joomla! Nedir?

YazarMesaj
PatRoN
KuRucu»
KuRucu»
PatRoN

Joomla! Nedir? Empty
MesajKonu: Joomla! Nedir?   Joomla! Nedir? Icon_minitimeSalı Haz. 29, 2010 4:08 pm

Joomla! Nedir?
Joomla! sistem olarak bir CMS'tir. CMS, yani açılım olarak, Content Managment System (İçerik Yönetim Sistemi). Joomla şuanda dünya üzerinde en çok tercih edilen ve alanında ödüller kazanmış içerik yönetim sistemidir. Bu sistem sayesinde hayal edebileceğiniz her türlü siteyi oluşturabilir, yayınlayabilir ve geliştirebilirsiniz. Yani Joomla ile ticari bir siteden, topluluk sitelerine; kişisel sitelerden, haber sitelerine her türlü siteyi oluşturabilirsiniz.

Joomla, Açık Kaynak (Open Source) mantığı gereği ücretsiz olarak tüm dünyaya hizmet vermektedir. Bunun yanında dünya çapında milyonlarca gönüllü taraıfından geliştirilmekte ve kusursuz bir sistem haline getirilmeye çalışılmaktadır. Joomla sayesinde PHP, HTML vb. kodlama dilleri hakkında bilgisi olmayan kişiler dahi profesyonel görünümlü ve yapıda web siteleri oluşturabilir.
Joomla her geçen gün yeni bileşenler, modüller ve eklentiler sayesinde daha da gelişmekte ve daha geniş kitlererin ihtiyaçlarına karşılık vermektedir.
https://keyfedersin.forum.st

Joomla! Nedir?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Joomla 1.5.15 Türkçe
» Chip Dergisi Joomla Görsel Eğitim Seti İndir
» Html Nedir ?
» Optimizasyon Nedir?
» Google Adsense nedir?